Porrat 2020 – Carta per als veïns i veïnes de Ròtova

A continuació podeu consultar la carta informativa de la Policia Local als veïns i veïnes de Ròtova per motiu de la celebració del Porrat de Sant Macià 2020.

Apreciat veí/na,

li informem que a causa del muntatge dels llocs i activitats del porrat 2020, durant el període comprés entre el dia 21 a les 16.00h i el dia 23 a les 00.00h, estarà restringida la circulació de vehicles i l’accés a les cotxeres a la Plaça de Dins, així com la resta de cotxeres ubicades al recinte del Porrat (passeig 9 d’Octubre, Quintanes, Abadia, San Josep, Joan XXIII, Major i Comtes de Ròtova) la qual cosa li informem a l’efecte de minimitzar les molèsties que esta circumstància li puga ocasionar.

Per això, li recomanem que preveja traure el vehicle si és que precisa de la seua utilització durant eixos dies.

L’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar una via per a l’accés de vehicles d’emergències en cas de necessitat.

Agraint per avançat la seua comprensió i confiant en la seua col·laboració amb el personal municipal que coordina les activitats i la seguretat en el Porrat de Sant Macià, reba una salutació ben cordial.

Policia Local de Ròtova.


Apreciado vecino/a,

Le informamos que debido al montaje de los puestos y actividades del Porrat 2020, durante el período comprendido entre el día 21 a las 16:00h y el día 23 a las 00:00h, estará restringida la circulación de vehículos y el acceso a las cocheras en la Plaça de Dins, así como el resto de cocheras situadas dentro de la zona de Porrat (9 d’Octubre, Quintanes, Abadia, Sant Josep, Juan XXIII, Major, Ave Maria, Comtes de Ròtova) lo que le informamos a efectos de minimizar las molestias que esta circunstancia le pueda ocasionar.

Por ello, le recomendamos que prevea sacar el vehículo si es que precisa de su utilización durante esos días.

El Ayuntamiento se encargará de habilitar una vía para el acceso de vehículos de emergencias en caso de necesidad.

Agradeciendo por adelantado su comprensión y confiando en su colaboración con el personal municipal que coordina las actividades y la seguridad en el Porrat de Sant Macià, reciba un cordial saludo.

Policia Local de Rótova

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba