El porrat de Sant Macià ha omplit d’alegria els carrers de Ròtova

Ròtova ha celebrat la tornada al carrer del porrat de Sant Macià. L’edició d’enguany s’ha desenvolupat amb mesures de seguretat i ha salvat la pluja, i ha sigut «un cap de setmana molt especial per a tots i totes».

En un format més esponjat i amb uns espais repensats, cada públic ha tingut el seu lloc i el seu moment en el porrat; xiquets, joves i majors han pogut triar entre diverses activitats: actuacions musicals, visites guiades, rutes, xarrades i cates de vi, presentacions de llibres, exposicions a l’aire lliure i moments molt divertits amb la ràdio. Tot això en espais preparats per a gaudir i viure la il·lusió d’una festa, que ha sigut tot un èxit després de dos anys de pandèmia.

El porrat de Sant Macià ha tornat a ser punt de trobada de les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida. «Era un repte molt gran i una cita important per a artesans i artesanes, firaires, associacions, artistes, el veïnat i cada persona que ha volgut viure amb Ròtova este Porrat de Sant Macià 2022».

Ens veiem l’any que ve!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba