Un tast del porrat de Sant Macià de Ròtova, a la segona jornada

Ròtova va obrir dissabte la Fira Agroalimentària i Turística, junt als diferents espais i exposicions en la segona jornada d’un porrat ple d’activitats per a tots els públics, amb el tradicional ban a viva veu. Acompanyant en l’obertura hi foren presents Assumpta Domínguez, presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, junt a alcaldes de la comarca, i membres del govern valencià, amb Josep Miquel Moya, Director General d’Esport, Rosana Seguí, Directora General de Comerç, Artesania i Consum, David González, director de l’Institut Valencià d’Estadística.

Els vins i la vinya han estat protegonistes tant en la xarrada de Joan Cascant (vinater artesà) «Des del minifundi. Ecosistema empresarial rural», a la cata-taller de vins d’Alacant, amb la col·laboració de Bodegas Xaló, així com a la Fira Agroalimentària.

Els més xicotets han pogut gaudir del teatre «El carro de Jocs» a càrrec d’Ameba Teatre. D’altra banda, l’espai editorial, amb els llibres a peu de carrer i jocs de fusta.
A la vesprada el públic ha pogut gaudir del concert de La Rotovense Musical i de les actuacions dels grups NIUSS i PlanB DJ, ja de nit.

Al llarg del dia els visitants també han conegut el nostre patrimoni, i s’han emportat un bon record de la vil·la romana de la Sort, el Centre d’Interpretació de la Pansa (CIP) i el monestir de Sant Jeroni de Cotalba (Alfauir).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba