Visites guiades al monestir de Sant Jeroni de Cotalba – Porrat de Sant Macià 2022

Durant els dies de celebració del porrat de Sant Macià, pots aprofitar per a descobrir i gaudir del monestir de Sant Jeroni de Cotalba. 

A continuació podeu trobar els horaris de les visites guiades i teatralitzades.

Dissabte, 26 de febrer, a les 10:30h. Visita teatralizada gratuïta. Reserva plaça al 962 95 70 11 i i recull les teues entrades a l’Ajuntament.

Dissabte, 26 de febrer,  a les 11.30h. Entrades en cotalba.es.  

Diumenge, 27 de febrer, a les 11.30h. Entrades en cotalba.es.

Sobre el monestir de Sant Jeroni de Cotalba

https://cotalba.es/

El Monasteri de Sant Jeroni de Cotalba es troba situat en el terme municipal d’Alfauir (Valencia), s’alça sobre el tossalet de Cotalba en un entorn natural privilegiat i a uns huit quilòmetres de Gandia, és de propietat privada i està obert al públic des de l’any 2005, per mig d’un acord amb la Conselleria de Cultura.

Es tracta d’una de les construccions monàstiques més notables i millor conservades de la Comunitat Valenciana, fet que es veu accentuat per la diversitat estilística del seu conjunt que, arrancant d’una primitiva estructura gòtica medieval en el segle XIV, es desenrotlla fonamentalment des del segle XVI al XVIII.

Este bell monument que en el passat va pertànyer als jerònims, està declarat Bé d’Interés Cultural (BIC) des de 1994, la seua construcció data del 1388 i conté importants elements mudèjars, gòtics, barrocs i neoclàssics.

Els visitants poden admirar el seu pati d’entrada, amb la torre gòtica, pati dels tarongers, claustre mudéixar, antiga església amb capella barroca, antiga sala capitular amb la imatge de la Mare de Déu de la Salut, almàssera amb el fresc del pare Borrás (Sagrat sopar de l’escola de Joan de Joanes), sitja, trull, cavallerisses, antiga cuina dels frares, ademés dels impressionants jardins romàntics i l’aqüeducte gòtic que ho rodeja.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba