Actuació musical NIUSS – Porrat de Sant Macià 2022

Dissabte, 26 de febrer a les 12.00h. A la Carpa.

NIUSS és un grup que ve carregat d’energia, il·lusió i nova música. Treballa de valent per transmetre missatges d’alegria, esperança i crítica social a través del pop, la rumba o el reggae sempre amb tocs electrònics i amb un directe potent que et farà ballar com mai.

Aquesta agrupació neix a finals de 2020 amd la refundació de l’antiga banda de la major part de componenets. Un nou projecte i il·lusió renovada amb una dil·latada experiència als grans escenaris: Les festes de la Vila de Gràcia a Barcelona, a l’escenari del Festivern (Tavernes de la Valldigna), al 9 d’octubre d’Alzira i, fins i tot, al festival SonRías Baixas, a Bueu (Galícia). Produïts per Mark Dasousa, d’Atomic Studio, referent al panorama musical valencià i productor de grups com La Fúmiga, Smoking Souls, Pupil·les o Zoo.

Web grupo NIUSS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba