Taller de DJ i música, a càrrec de PlanB DJ – Porrat de Sant Macià 2022

Dissabte, 26 de febrer:

Taller de DJ, a càrrec de PlanB DJ a les 19.30h, en la Plaça Major. Reserva plaça al 962 95 70 11.

Música, a càrrec de PlanB DJ de 00.30h a 01.30h.  A la Carpa.

Plan B és un dels dj’s més actius de la sempre competitiva escena valenciana. Considerat un dels màxims exponents de la cultura mash-up d’aquest país, el seu estil heterogeni li permet mesclar amb encert als discotequers ABBA amb dutch-house, posar als Guns’n’ Roses en clau dubstep o fusionar als Chemical Brothers amb AC/DC. Les seues sessions són una combinació equilibrada de les novetats de qualsevol gènere amb referències als clàssics, ja siga de la música electrònica com del rock, el pop o el hip-hop. Aquesta originalitat fa que els seus sets sorprenguen i divertisquen al públic.

Web Plan B Dj

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba