Trobadorets, un plat fort familiar a la plaça Major

Divendres, 21 de febrer, a les 18.30h actuarà a la plaça Major el grup de música infantil/familiar Trobadorets.

L’agrupació va nàixer l’any 2011 i planteja un espectacle de música en directe per a tota la família però adreçat especialment a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 11 anys. Fan cançons pròpies junt a d’altres típiques del repertori popular valencià, a partir d’una barreja d’estils, folk, rock, rhythm and blues… que converteixen els concerts en una autèntica festa.

L’actuació és interactiva i molt participativa. Tots i totes plegats cantarem, ballarem, ens convertirem en músics, viatjarem al llarg del nostre territori, farem endevinalles, ens transformarem en tot tipus d’animals, serem pirates, mosques, dinosaures…

Farem moltes coses amb un únic objectiu: que gaudisca tota la família!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba