El Porrat de Sant Macià 2020 us oferirà 4 exposicions

A continuació podeu trobar les exposicions organitzades per al Porrat de Sant Macià 2020.

1. Exposició “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La comarca de la Safor”

Centre Parroquial (C/ Abadia).

Inauguració: dijous, 20 de febrer. 19.00h.

L’exposició “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La comarca de la Safor”, pretén només ser una mostra, una xicoteta aproximació a algunes de les característiques bàsiques del territori, així com a la incidència de la investigació, la formació i la difusió del coneixement sobre aquest espai.Una comarca de tan rica història, amb un rellevant Patrimoni, en un paisatge significatiu, amb una important activitat econòmica en els camps agrícola, industrial, comercial, turístic…

El treball sobre el territori és multidisciplinari i transversal, i en eixe sentit han participat en el projecte professors/es de diverses àrees de coneixement de la UV així com investigadors forans i locals. Perquè la realitat comarcal és variada, rica en matisos, i la Universitat com a institució pública al servei de la societat té l’obligació de projectar-se, recolzar la investigació, la difusió, el desenvolupament.Una comarca que també ha patit els efectes de la crisi, i per tant busca solucions. Del que estem convençuts és que de l’èxit socioeconòmic, cultural de la comarca de la Safor i de la seua sostenibilitat depèn també l’articulació i l’eficiència del conjunt del territori valencià.

2. Fauna de la Mariola al carrer Sant Josep

Exposició als balcons del carrer Sant Josep.

Inauguració: dijous, 20 de febrer. 18.30h.

Ròtova presenta una exposició d’instantànies de gran format que plasmen la fauna de la serra de Mariola, a la Vall d’Albaida, produïda per l’Ajuntament de Bocairent. El prestigiós fotògraf José Benito Ruiz, que compta amb imatges publicades en més de 40 països, aportarà part de la seua col•lecció junt a Alfonso Lario i Vicent Ferri en una mostra de gran format que es podrà visitar al llarg del carrer Sant Josep.

3. «Som Ròtova. Objectes i històries». Patrimoni material i immaterial de Ròtova

Centre Polivalent Antiga Sindical (C/ Major)

Inauguració: dijous, 20 de febrer. 19.30h

«Som Ròtova. Objectes i històries» és una mostra que ens apropa a qui són algunes i alguns dels nostres veïns, a què s’hi han dedicat o quines aficions han tingut, a través d’una tria d’objectes i del seu relat. Una mostra efímera que ens posa davant del patrimoni material i immaterial de Ròtova.

4. ‘Jocs’, l’exposició fotogràfica d’Amics x la fotografia a Ròtova

Centre Social (Plaça Major)

Inauguració: dijous, 20 de febrer. 18.30h

Aquesta exposició, que duu el nom de ‘Jocs’, representa diferents elements que formen part de jocs de diversos tipus, jugant amb la llum i la distribució dels elements, entre d’altres. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba