Milers de persones omplin els carrers de Ròtova durant el porrat

El porrat de Sant Macià 2020 es converteix en punt de reunió per a les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida

Els carrers de Ròtova s’han omplit durant el porrat de Sant Macià 2020. El municipi ha rebut milers de persones i es converteix en punt de reunió per a les comarques de la Safor i la Vall d’Albaida. No debades, el de Sant Macià se’l coneix com el porrat de l’interior. Durant els quatre dies, aquest fet es va veure reforçat amb la presència d’agrupacions de les dues comarques: les dues muixerangues en van fer una trobada, balladores i balladors de la Safor i la vall blanca van acudir al sarao de la Rondalla Agredolç; i es va inaugurar  al municipi dues exposicions d’ambdues comarques.

L’Ajuntament de Ròtova vol agrair a tots els participants, organitzadors i col·laboradors per la seua contribució a aquesta festa emblemàtica del municipi, i espera poder oferir a la gent una oferta similar per a l’any 2021, una oferta turística i cultural a l’abast de totes i tots.

Estem contents perquè Ròtova ha obert la porta no solament a la Vall d’Albaida i a la Safor sinó que ha rebut gent d’arreu de les comarques centrals. Els carrers del poble es van omplir de gom a gom, en un cap de setmana en què ens ha respectat l’oratge; i les associacions i el veïnat crec que han pogut gaudir bona cosa. L’èxit del porrat, precisament, és fruit de l’esforç de tota la gent de Ròtova; també, dels comerços, establiments i empreses.

Sense anar més lluny, diumenge, la plaça va gaudir d’un sarao amb una participació com no s’havia vist al poble abans.

Des del punt de vista de l’organització i la contractació, hem sentat les bases per poder organitzar el porrat de manera més transparent i correcta. En paraules del regidor de Cultura i Turisme Gustavo Morant, “Mamprendre l’organització d’aquesta edició del porrat ha esdevingut un repte a diversos nivells; de gestió, de recuperació, de diferenciació o de participació entre d’altres. Tot i això creiem que els reptes es converteixen en possibilitats per millorar i això mateix és el que hem intentat fer”.

El porrat és un projecte, a més, que implica totes les regidories, tots els treballadors i treballadores, els tècnics municipals i moltes entitats col·laboradores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba