Porrat a l’escola

Els xiquets i les xiquetes de Ròtova gaudiran d’un xicotet porrat a l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova el 25 de febrer, seguint les mesures de seguretat. Al ‘Porrat a l’escola’ hi ha prevista una exposició de dibuixos fets pel mateix alumnat que representarà les paradetes típiques del porrat.

Per altra banda, podran gaudir de 09:30h a 14:00h del matí del contacontes musical ‘Disparatari de contes’, a càrrec d’Ameba Teatre. L’obra es representarà al pati del col·legi, per a tot l’aulari, separat en grups al llarg de quatre sessions, tenint en compte les distàncies i totes les mesures de seguretat pertinents.

Ameba Teatre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba