Porrat a casa, activitats a les xarxes

Tant les veïnes i els veïns de Ròtova com les persones de fora del poble, podeu participar en les activitats que hem organitzat a les xarxes socials.


  • En primer lloc, podeu participar en ‘El teu porrat’, una campanya a Facebook i Instagram, enviant fotografies vostres de porrats anteriors que penjarem a les xarxes o podeu penjar-les a les vostres i etiquetar-nos els dies de porrat, 26, 27 i 28 de febrer. 
  • També compartirem fotografies preparant o menjant coquetes de dacsa, un menjar que ens representa, a la campanya ‘Coquetes de dacsa. I a tu, com t’agraden?’. Podeu enviar-nos des de ja les fotografies al correu electrònic comunicacio.rotova@gmail.com o al número de telèfon 678 62 15 92.
  • Per altra banda, el 27 de febrer podreu participar en ‘Què saps del Porrat?’, un concurs d’històries a Instagram amb preguntes del porrat. Orige, actuacions, escenaris, costums, etc. Amb premi per a les persones que més encerten.

Vos deixem els enllaços de les xarxes socials:

FACEBOOK            INSTAGRAM

Recordeu que també podeu seguir-nos tot l’any en:

La nostra Web i a Twitter

A més del nostre Instagram de joventut

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba