El Porrat de Sant Macià 2021 el celebrem a casa

Enguany, a causa de la situació sanitària per la COVID19, no tindrà lloc el Porrat de Sant Macià. Hauria d’haver-se celebrat del 26 al 28 de febrer. L’Ajuntament de Ròtova, no obstant, ha organitzat un Porrat a casa, amb una sèrie d’activitats per a poder celebrar el Porrat de Sant Macià a casa, de manera simbòlica, respectant les mesures de seguretat.

A més, s’ha organitzat una nova edició de ‘Queda’t a Ròtova’, una promoció comercial amb premis per a les compres superiors de 15 € entre el 18 i el 28 de febrer als establiments del municipi amb el cartell identificatiu.

Per als xiquets i les xiquetes de Ròtova tenim preparades activitats a l’Aulari de Ròtova del CRA Alfauir-Ròtova, seguint les mesures de seguretat. En el ‘Porrat a l’escola’  hi ha previstes una exposició de dibuixos que representen les paradetes típiques del porrat. A més, l’alumnat podrà gaudir al llarg del matí de 25 de febrer del contacontes musical ‘Disparatari de contes’, a càrrec d’Ameba Teatre.

Per altra banda, hi ha previstes una sèrie d’activitats a les xarxes socials per compartir amb tots els veïns i les veïnes de Ròtova.

Al llarg de la setmana que ve publicarem documents relacionats amb la història del Porrat de Sant Macià, perquè la gent puga ampliar i compartir els coneixements sobre el porrat.

Des del consistori animen la gent a participar en altres tres campanyes a les xarxes. En primer lloc, enviant fotografies dels porrats anteriors. També compartirem fotografies preparant o menjant coquetes de dacsa, un menjar que ens representa. Les persones interessades podran enviar-nos les seues fotografies a comunicacio.rotova@gmail.com o al WhatApp 678 62 15 92.

Ànims, rotovins i rotovines; i gent de fora. Açò també passarà, i tornarem a omplir els carrers de festa i germanor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba